User Experience

Fokus på användarupplevelsen

Genom att förbättra användarupplevelser och hjälpa organisationer att tänka mer användarfokuserat hjälper vi våra kunder att skapa bättre affärer. När vi designar nya tjänster agerar vi som en länk mellan användare, affär, teknik och marknad.

 

Oavsett om ni vill höja kvalitén på era tjänster eller ta fram en helt ny tjänst är UX början av designprocessen. Vi definierar behoven som kunderna har, vi tar in kundinsikter, idégenererar och hittar nya innovativa lösningar. Både tekniskt och designmässigt.

Har du en idé men osäker på hur du tar nästa steg? Vi hjälper dig att starta ditt projekt med research, idéworkshops och prototyper och tillsammans visualiserar och validerar vi dina idéer och koncept.

Kontakta oss idag

Designprocess

Det är många faktorer att hålla reda på när en ny produkt eller tjänst ska tas fram och det är dyrt att utveckla fel saker. Vi jobbar därför efter en tydligt definierad designprocess för att säkerställa kvalitén på det vi levererar, hela vägen från strategi och analys till koncept, design, utveckling och implementation.


Vi kan hjälpa er med allt från idéegenerering, design sprintar och visions workshops till användarupplevelse, kundresor och design.