Karriär

Vi söker duktiga talanger!

Hos oss står engagemang, kompetens och omtanke i fokus. Vi söker ständigt efter duktiga talanger och här kommer vi lägga upp de tjänster vi behöver tillsätta. Hittar du en tjänst som du vill söka eller vill spontanansöka maila oss via work@nordicstation.com så kommer vi att kontakta dig så fort vi har gått igenom din ansökan. Hoppas just du blir vår nästa kollega!

Läs mer om oss och hur vi jobbar i vårt Innovation Lab

Tech-talanger till Stockholm

Tech-talanger till Stockholm

Nordicstation vill växa med fler talanger inom tech. Vi söker dig som vill jobba i en konsulterande roll som systemutvecklare där du får jobba i team nära våra kunder och deras projekt.

IT-arkitekt till Stockholm

IT-arkitekt till Stockholm

Vi söker nya tech-talanger. Om du har erfarenhet av systemutveckling med SQL Server och .NET, har arbetat som IT-arkitekt, vill fortsätta att utvecklas och trivs i en konsulterande roll mot kund så har du hamnat helt rätt.

Utvecklare till Stockholm

Utvecklare till Stockholm

Vi söker nya tech-talanger! Om du har erfarenhet av systemutveckling inom SQL och .NET, är en utvecklare ut i fingertopsspetsen och vill fortsätta att utvecklas samt har ett driv och trivs i en konsluterande roll mot kund så har du hamnat helt rätt.

Arbeta som konsult hos oss!

Nordicstation arbetar som IT- och verksamhetskonsulter hos flera banker och finansinstitut. Vi behöver bli fler konsulter som har kunskap inom regelverk så som KYC, AML, PSD2 eller dig som jobbat med backoffice processer inom bank, som kan kort och betalprocesser. Vi söker också dig med kunskap inom datalager och IT-projekt i allmänhet eller som är utvecklare eller testare.

 

 

Studerar du IT, projektledning eller testning?

Nordicstation har en lång och lyckad tradition av att arbeta med studenter. Både under studietiden men också direkt efter. Vi har deltagit i examensarbeten, projektarbeten och sommarjobb.  

Vi kan erbjuda handledning, resurser och kunskap internt hos oss, men även möjligheten att se hur våra kunder arbetar.

Kontakta oss

Följ Nordicstation på Instagram och håll koll på vad som händer hos oss