Tech-talanger - Stockholm

Nordicstation vill växa med fler talanger inom tech. Vi söker dig som vill jobba i en konsulterande roll som systemutvecklare där du får jobba i team nära våra kunder och deras projekt.

Arbeta som tech-konsult hos Nordicstation

Att arbeta som utvecklare i en konsultroll hos oss innebär att du antingen jobbar hos en av våra kunder eller på vårt kontor på Roslagsgatan i Stockholm. Du kommer tillhöra ett team med andra utvecklare, analytiker, projektledare och testare som har nära samarbete med kunden. Du kommer bli involverad i flera moment i det uppdrag du arbetar i, från design och lösning till utveckling och överlämning till förvaltning.

Nordicstation erbjuder dig

Som konsultföretag har vi medarbetaren i fokus och vi vill att du ska trivas och få möjlighet att utvecklas i din roll. Förutom friskvårdsbidrag, olika aktiviteter och konferenser vi gör tillsammans, tar vi också fram en individuellt anpassad utbildnings- och kompetensplan för dig. Du har möjlighet att styra din utveckling till att bli specialist inom ett område eller om du hellre är generalist och duktig på flera.

Vi söker dig

Vi söker dig med brinnande teknikintresse som har en Civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen inom IT, datateknik eller liknande område inom tech.

Har du tekniska kunskaper inom SQL Server och .NET, vana att utveckla med C# i Visual Studio eller erfarenhet av implementering i Azure eller andra molnlösningar, så är du den personen vi söker.

Våra kunder finns främst i Sverige men även i Europa därför behöver du kunna både svenska och engelska, skriftligt och muntligt. Har du erfarenhet från bank- eller finansbranschen kommer de väl till nytta hos våra finanskunder. Vi ser det också meriterande om du har kunskap inom agila arbetsmetoder.

Du kommer trivas hos oss om du utmanas att lösa komplexa problem och tycker om att arbeta tillsammans i team där du kan dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Det viktigaste är att du har ambition att utvecklas som konsult och som systemutvecklare.

Välkommen att sända in din ansökan till oss. Vi ser framemot att höra mer om dig.

Ansök nu