Utvecklare - Stockholm

Nordicstation söker nya tech-talanger! Har du erfarenhet av systemutveckling inom SQL och .NET, är en utvecklare ut i fingertopsspetsen och vill fortsätta att utvecklas samt har ett driv och trivs i en konsluterande roll mot kund, så har du hamnat helt rätt.

Att arbeta som utvecklare hos oss innebär att du arbetar nära både kollegor och kunden. Vi arbetar i team tillsammans med andra utvecklare, analytiker, projektledare och testare. Du blir ofta involverad i flera moment i projektet, från design och lösning till utveckling och överlämning till förvaltning.

Projekten omfattar både nyutveckling och vidareutveckling av system, så som att byta ut gamla finansiella system till nya moderna lösningar eller effektivisering av befintliga system som hanterar stora mängder data. Vi arbetar i stor utsträckning med SQL och även andra språk så som .NET.

Nordicstation som företag satsar mycket på sina medarbetare, det är viktigt att du trivs och har roligt i arbetet. Du märker snabbt av den familjära stämningen och kompetensen som finns i företaget.

Tillsammans tar vi fram en individuellt anpassad utbildnings- och kompetensutvecklingsplan, där du har möjlighet att styra din utveckling till att bli specialist inom ett specifikt område eller generalist och duktig på flera.

Vem är det vi söker?

  • Du har goda tekniska kunskaper inom SQL Server och .NET. En kombination av teoretiska kunskaper, hemmaprojekt och ett brinnande teknikintresse kan vara ett vinnande koncept!
  • Du har en Civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen inom IT, datateknik eller liknande tekniktungt område.
  • Du ska ha vana av att utveckla med C# i Visual Studio.
  • Du behärskar svenska och engelska, såväl skriftligen som muntligen.
  • Det är meriterande om du har intresse och kunskap inom agila arbetsmetoder.
  • Det är meriterande om du har arbetat med Business Intelligence-lösningar.
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från bank- och finansbranschen samt insatt i europeiska regelverk för finanssektorn.
  • Som person är du mycket ambitiös och engagerad vilket visar sig i ett självständigt driv mot att utvecklas inom programmeringen. Du bidrar till ditt team genom bra energi, god problemlösnings- och samarbetsförmåga och du är därtill kommunikativ och flexibel för att kunna bemöta Nordicstations kunder och anpassa dig efter deras behov.

Vi söker utvecklare med minst 2 års arbetsliveserfarenhet inom rollen. Viktigast är att du har ambition att utvecklas, som konsult så väl som systemutvecklare.

Ansök nu