Björn Hellström - expert på insamlingsarbete för givarorganisationer

 

 

Björn har mer än 10 års erfarenhet inom insamlingsarbete och analys. Med bred kunskap inom såväl data som affärsutveckling arbetar Björn bland annat som expert för Nordicstations insamlingssystem, GIVO. Björn introducerades för Nordicstation redan på sin tidigare arbetsplats Cancerfonden, där han arbetade i tätt samarbete med Nordicstation.

 

- Primärt arbetar jag med GIVO, men finns tillgänglig för andra uppdrag gentemot givarorganisationer. Mitt mål är att få organisationer att förstå hur vårt arbete kan utveckla deras affärer och maximera utfallet genom hållbara it -lösningar, berättar Björn.

 

På Nordicstation hjälper vi organisationer med att skapa hållbara it-lösningar som kan säkerställa effektiva insamlingsprocesser.

 

- Det finns alltid ett behov av säkra, effektiva och hållbara insamlingsprocesser, det ser vi inte minst nu med kriget i Ukraina. Det handlar om att utveckla processer så att pengarna går till rätt ändamål, förklarar Björn.

 

Sedan några år tillbaka arbetar Nordicstation som it -partner till flera givarorganisationer. Vi har tagit fram GIVO som är en modern, skalbar och effektiv it-lösning som stödjer små och stora givarorganisationer med ett anpassat insamlingssystem. Nordicstation hjälper även till med övriga it-utmaningar såsom integrationer, implementationer, hemsidor eller annan drift och förvaltning.

 

Vi på Nordicstation är glada att ha Björn i vårt team!

 

Behöver er organisation hjälp med att kartlägga eller effektivisera er insamlingprocess eller se över er it-strategi? Kontakta Björn eller Nordicstations Head of Business Development & Sales, Kimilia för mer information!