Björn Wandel till Nordicstation

 

Björn började hos Nordicstation den 1 mars 2022 och i närmare 25 år har Björn arbetat inom it-branschen, först som utvecklare och på senare år mer strategiskt som lösningsarkitekt. Han kommer närmast från SEB där han arbetet under de senaste tre åren.

 

Jag har arbetat inom flera olika branscher - allt från bank och finans, till energi och fastighetsbranschen. Med min kompetens och breda erfarenhet ser jag fram emot att fortsätta att utveckla hållbara system som driver den aktuella verksamheten framåt, berättar Björn.

 

Nordicstation utvecklar sitt arbete både med nya och befintliga kunder. Som konsult såg Björn ett mervärde i Nordicstations långa och goda kundrelationer. Just nu arbetar Björn med ett utveckla it-arkitekturen för en kund som Nordicstation arbetet med sedan flera år tillbaka.  

 

Jag lockades av Nordicstations breda kundkrets och långvariga kundrelationer. Att det finns en historia som präglas av goda relationer skapar ett starkt mervärde. Det gör att det nu känns extra roligt, spännande och utvecklande att kliva in i min nya konsultroll, förklarar Björn.  

 

Vi välkomnar Björn till oss och ser mycket fram emot vårt kommande arbete tillsammans!  

 

Behöver er verksamhet hjälp programmering eller lösningsarkitektur inom primärt Azure och .Net? Kontakta Björn eller vår Head of Business Development & Sales, Kimilia för mer information!