Cecilia Ingmo Magnergård ny VD för Nordicstation

 

Nordicstations tidigare vice VD, Cecilia Ingmo Magnergård tar över VD rollen efter Jonas Kappling som blir ansvarig för bolagets internationella relationer. Cecilia har varit på Nordicstation sedan 2014 och haft flera ledande positioner som konsult, affärsutvecklingschef och nu senast som vice VD. Hon har även arbetat i ledningsgruppen sedan 2016.

 

“Nordicstation är ett välskött bolag som bygger på en stark teknisk bas. Framgången har sin grund i hållbara och goda relationer, till såväl kunder som medarbetare. Nu breddar vi vår verksamhet utanför Norden och genomför förändringar även för den internationella marknaden, där det finns en stor potential för just vår expertis. Jag ser fram emot att utveckla erbjudandet gentemot nya och befintliga kunder tillsammans med Nordicstation-familjen.” Säger Cecilia Ingmo Magnergård, nytillträdd VD på Nordicstation.

 

För Nordicstation sker nu nästa steg genom att förstärka erbjudandet internationellt. Tidigare VD Jonas Kappling tillträder rollen som ansvarig för bolagets internationella relationer.

 

“Vi har över 20 års erfarenhet av att jobba med tekniska lösningar i flera olika branscher. I takt med att digitaliseringen når allt fler marknader uppstår även en efterfrågan på mer tekniskt komplicerade lösningar för att digitalisera och effektivisera processer, där ser vi att vår expertis kan bidra även internationellt. Jag ser fram emot att driva och utveckla vårt internationella arbete framåt.” Säger Jonas Kappling, International Relations.

 

Nordicstation är ett IT-konsultbolag som skapar hållbara IT-lösningar över tid. Vi hjälper kunder inom en rad olika branscher att utveckla och effektivisera sina verksamheter genom tekniska lösningar i framkant. Våra konsulter arbetar dagligen i verksamheter och organisationer inom allt från bank och finans till givarorganisationer, start-ups och retail.

 

Tillsammans med våra engagerade medarbetare och kunder arbetar vi innovativt, långsiktigt och hållbart för att främja utveckling - på kort och lång sikt. Vårt arbete har resulterat i nöjda kunder i över 20 års tid.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Cecilia Ingmo Magnergård - Cecilia.Magnergard@nordicstation.com

Jonas Kappling - Jonas.Kappling@nordicstation.com