Johan Deckel till Nordicstation

 

 

 

Nordicstation genomgår en stark tillväxtresa och har nyligen presenterat bolagets organisatoriska förändringar med ny VD. Nu är vi glada att presentera ytterligare goda nyheter; vi stärker vårt team med fler seniora konsulter. 

 

Johan Deckel tillträde sin nya roll som senior lösningsarkitekt och konsult hos oss på Nordicstation den 1 mars. Johan kommer att vara ansvarig för analys och design av systemarkitektur vid utbyte av olika system. Med bred erfarenhet inom teknik- och affärsutveckling och kommer Johan närmast från rollen som egenföretagande konsult. Efter studierna startade Johan sin karriär på Google i Dublin och har sedan dess samlat på sig en bred erfarenhet, i Sverige och internationellt. 

 

- Jag har arbetat inom många olika typer av branscher och områden. Min största styrka ligger i att förstå gränslandet mellan affär och teknik. Med mina kunskaper kan jag hjälpa företag att utvecklas, berättar Johan Deckel. 

 

Johan har tidigare arbetat tillsammans med medarbetare från Nordicstation och ser fram emot att fortsätta att göra det. 

 

- I samband med mina tidigare konsultuppdrag har jag mött medarbetare från Nordicstation. Alla konsulter som jag har arbetat tillsammans med från bolaget har varit utmärkande bra. Det gör att det nu känns extra roligt, utvecklande och inspirerande att kliva in i min nya roll, fortsätter Johan. 

 

Vi välkomnar Johan till oss och ser mycket fram emot vårt kommande arbete tillsammans!


Behöver ni hjälp att kartlägga hur ni ska agera för att komma ur en teknisk upparbetad skuld? Kontakta KimiliaHead of Business Development & Sales, för mer information.