Ett händelserikt år - julhälsning från Jonas Kappling

 

För ett halvår sedan fick jag äran att komma till ett välskött bolag med ett gott rykte hos både medarbetare och kunder. Trots att jag klev in i en turbulent period där framtiden var oviss på grund av pandemin lyckades vi gemensamt skapa nya arbetssätt där vi hittade nya lösningar på hur vi skulle fortsätta arbeta med projekt och det dagliga arbetet.

Jag vill därför börja med att tacka för det fantastiska samarbetet. Jag är stolt över att det finns en vilja och kraft att fortsätta utvecklas. Under denna tid har jag fått bevis på att det är ett välskött och kompetent bolag med fina och starka relationer. När jag reflekterar tillbaka har jag nog aldrig varit med om en sån lösningsorienterad attityd från alla inblandade.

 

Nya möjligheter

En av Nordicstations styrkor är att ta ett stort ansvar för en helhet. Det är dyrbart att utveckla och förvalta system och vi vill därför bidra till att kunder kan dela sina investeringar och kostnader med andra. Det är såklart en utmaning med skräddarsydda system, men det finns ofta någon eller något som man kan dela med andra – och det vill vi hjälpa er med.

Idag har vi även ett nytt affärsområde som fokuserar på att stärka oss som produkt och tjänsteleverantör. Produkten Sharelock, som stödjer compliance avseende anställdas affärer, blir affärsområdets första fokus och det ska bli spännande att berätta mer om det nästa år.

 

Vår kompetens

Nordicstation har även en stor styrka och erfarenhet inom bank och finans, där vi under många år levererat innovativa skräddarsydda lösningar för komplexa verksamheter. Våra kommande projekt ringar in Nordicstations styrkor med lösningar som kräver att vi verkligen förstår kundens behov och tänker ett steg längre. Lösningar där standardsystem inte finns eller riskerar att behöva anpassas tills fördelen med standard inte längre finns.

 

Vi ser fram emot nästa år

Under min tid som VD har jag funderat mycket på vilket företag Nordicstation är idag och ska vara framåt. Efter ett halvår på bolaget har jag tillsammans med mina medarbetare lagt planen framåt och vi är nu redo att växa tillsammans med er och med nya kunder. Vi ser på en ökad efterfrågan hos våra befintliga och nya kunder och vi behöver därför utvidga personalstyrkan avseende utvecklare och projektledare. Förhoppningarna är att växa tillsammans och hjälpa våra kunder med att leverera det vi är bra på.

Nordicstation vill tacka alla våra kunder för ett gott samarbete det här året. Vi är också glada att hälsa några nya kunder välkomna.

God fridfull jul och ett gott nytt år, önskar jag och alla på Nordicstation!


Jonas Kappling 
VD, Nordicstation