Kimilia Carlsson Edland som ny vice VD

 

Nordicstations Head of Business Development & Sales, Kimilia Carlsson Edland, kliver nu in i rollen som vice vd för Nordicstation. Kimilia, som är jurist i botten, har arbetat i flera olika roller i bolaget över åren och har arbetat i Nordicstations ledningsgrupp sedan 2020.

Jag ser fram emot att – tillsammans med alla fantastiska medarbetare på Nordicstation - fortsätta den resa som jag fick möjligheten att påbörja för ett par år sedan. Vi har byggt upp en försäljningsorganisation som arbetar proaktivt och långsiktigt med kundansvar såväl som att vi vågar leta efter kundbehov inom nya affärsområden. Nordicstation arbetar strukturerat med nya branschsatsningar där vi håller oss nischade i vår tekniska kompetens, detta ger snabba och effektiva resultat. Lyckade exempel på detta är att vi vunnit våra första offentliga upphandlingar och att vi breddat oss internationellt inom moderna datawarehouse- och webbapplikationslösningar som varit en del av Nordicstations specialiteter under de senaste 20 åren. Vi har lyckats förändra försäljningskulturen då vi kunnat minska gapet mellan utvecklare och kundansvarig och säkerställa att alla jobbar mot samma mål - att sätta kunden och affärsvärdet i fokus samtidigt som vi är trygga med våra teknikval. Nordicstation stänger nu ett all-time-high-år vilket får mig att konstatera att det inte finns några som helst begränsningar för hur stora Nordicstation kan bli, säger Kimilia Carlsson Edland, nytillträdd vice vd för Nordicstation.

Tillsättningen av Kimilia som vice vd innebär ett ytterligare steg i förnyelseresan som syftar till att göra Nordicstation till det självklara valet för alla bolag som behöver en skarp IT-partner över tid. 

Jag är glad att utse Kimilia till vice vd för Nordicstation. Kimilia har hitintills bidragit på ett mycket bra sätt till att göra Nordicstation vad det är idag. Hennes driv, förmåga att se vad som händer runt nästa hörn och hennes strategiska bredd är betydelsefullt för vår fortsatta tillväxtresa. Utöver ansvar för bolagets försäljning och affärsutveckling får nu Kimilia nu ett utökat strategiskt ansvar där hon kommer kunna förbättra vårt erbjudande till kunder, partners och medarbetare ytterligare säger Cecilia Ingmo Magnergård, vd för Nordicstation.

Nordicstation är ett IT-partnerbolag som skapar hållbara IT-lösningar över tid. Vi hjälper kunder inom en rad olika branscher att utveckla och effektivisera sina verksamheter genom tekniska lösningar i framkant. Våra konsulter arbetar dagligen i verksamheter och organisationer inom allt från bank och finans till givarorganisationer, start-ups och retail.

Tillsammans med våra engagerade medarbetare och kunder arbetar vi innovativt, långsiktigt och hållbart för att främja utveckling - på kort och lång sikt. Vårt arbete har resulterat i nöjda kunder i över 20 års tid.

 

 

Cecilia Ingmo Magnergård & Kimilia Carlsson Edland