Medarbetarintervju: Ahmed Heidari, systemutvecklare

 

 

I vår medarbetarserie får ni möta några av våra medarbetare på Nordicstation för en inblick i hur det är att vara en del av oss. Näst på tur har vi Ahmed Heidari, systemutvecklare som varit hos oss i fyra månader.  

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

Ahmed började arbeta på Nordicstation för bara fyra månader sedan och fick ett gott intryck redan från början.

 

-   Jag hade en del jobberbjudanden, men på intervjun med Nordicstation märkte jag något som jag verkligen gillar. De var “up front”, ärliga och raka. Vi pratade bland annat om de möjligheter som finns om man vill klättra i företaget. Något som inte existerar inom alla företag, förklarar Ahmed.

-   Det var ett också ett bra inlärningstempo i början där jag fick ta del av arbetet och möjlighet att även lära känna kollegorna på ett bra sätt, trots de rådande omständigheterna.

Ahmed beskriver Nordicstation som en innovativ och omhändertagande arbetsplats.

 

-   Jag har också fått se hur alla värnar om varandra här vilket är väldigt imponerade och fint. Det är det jag är stoltast över - hur man mår är viktigt här. Sen är jag också stolt över tekniken på Nordicstation, att vi är i framkant och hänger med i svängarna vilket gör det här till en väldigt spännande arbetsplats, säger Ahmed. 

 

I Ahmeds roll som utvecklare arbetar han just nu med att uppdatera en kunds system.

 

-   Det är väldigt spännande. Jag arbetar med ett stort projekt som är jätteroligt, vi ska uppdatera hela systemet som är en del av kundens system, berättar Ahmed.

-   Nu när vi jobbar hemifrån går jag upp 7:30 och 8:30 har vi “standup-meeting” där vi går igenom våra tilldelade projekt och de frågor som dykt upp från dagen innan. Annars är det bara att tuta och köra! Alla i samma projekt finns alltid nära till hands vilket underlättar kommunikationen.  

 

På frågan om vad som är viktigast för att trivas på sin arbetsplats betonar Ahmed vikten av att må bra, något som han anser resulterar i framgång. 

 

-   Det kanske låter klyschigt, men det absolut viktigaste är att må bra. Det som driver mig och gör att jag ger 110 procent är glädjen jag får av jobbet. Att man mår bra på sin arbetsplats resulterar i framgång, det är glöden i det hela, uttrycker Ahmed. 

 

Vi avslutar med att be Ahmed definiera Nordicstation med tre ord.

-   Kemi, utveckling och inkludering!