Medarbetarintervju: Mattias Lundh

Mattias Lundh har arbetat på Nordicstation i elva år. Idag arbetar han som systemutvecklare i ett agilt team i ett projekt för Swedbank, där han bland annat sammanställer data och övervakar bankens datalager. Enligt Mattias är en stor fördel med Nordicstation att han dagligen får arbeta med lösningsorienterade, hjälpsamma och trevliga kollegor.

 

 

När Mattias hörde ryktas om Nordicstation kände han direkt att det var ett bolag som han ville vara en del av.


- Jag fick veta att Nordicstation sökte fler medarbetare tack vare en vän som då jobbade här. När min kompis berättade om hur Nordicstation var som bolag blev jag genast intresserad och sökte. I år är det elva år sedan, berättar Mattias.

- Mycket har hänt sedan dess. På den tiden, 2011 var Nordicstation ett litet bolag med knappt 30 anställda. Idag är vi betydligt fler men den hjälpsamma, trivsamma och problemlösande stämningen kvarstår.

 

I Mattias roll som systemutvecklare på Nordicstations arbetar han främst som konsult i projekt tillsammans med Swedbank.

- Sedan jag började på Nordicstation har jag i huvudsak arbetat som systemutvecklare i olika projekt tillsammans med Swedbank. I nuläget arbetar jag i ett agilt team som inkluderas av både konsulter och anställda från banken, förklarar Mattias.

- Under en vanlig arbetsdag går vi igenom vilka uppgifter vi har, prioriterar och betar av. För tillfället arbetar jag mycket med en slags rapportering som är särskilt aktuell i samband med årsskiftet. 

 

“Nordicstation är en intressant arbetsplats med ett högt arbetstempo, vi arbetar bra tillsammans och hjälper varandra framåt. ”

 

Mattias beskriver Nordicstation som ett trivsamt bolag att arbeta för.

Jag har arbetat på Nordicstation i elva år och trivs fortfarande! Här är kollegorna hjälpsamma, vilket skapar en trivsam och utvecklande arbetsmiljö, säger Mattias.

 

Vi avslutar med att be Mattias definiera Nordicstation med tre ord.

Hjälpsamma, utvecklande och lösningsorienterade!

 

Vill du veta mer om vårt arbete och vilka vi är, läs mer under fliken "news" på vår hemsida för fler artiklar!