Möt Tina Tran, praktikant på Nordicstation

 

Kan du berätta om dina studier?

- Absolut! Programmet är brett och vänder sig till studenter som är intresserade av att arbete med att hitta nya lösningar inom affärsarkitektur och affärssystem. Efter utbildningen kan men till exempel arbeta som systemutvecklare eller konsult, beskriver Tina. 

 

Hur kom det sig att du ansökte om praktik på just Nordicstation?

- Jag kom i kontakt med Nordicstation via en bekant som jobbar på bolaget. Jag lockades av möjligheten att få mer praktisk erfarenhet och samtidigt få vara en del av ett spännande projekt. I nuläget arbetar jag i ett av Nordicstations internationella projekt.

 

Hur är det att göra praktik på Nordicstation?

- Det är väldigt spännande! Mina arbetsuppgifter är utvecklande och jag känner mig inkluderad, både arbetsmässigt och i teamet jag arbetar tillsammans med.

 

Vilka tips har du att ge till andra som funderar på att söka praktikplats hos Nordicstation?

- Om du får chansen att göra din praktik på Nordicstation - kör! Det är ett bra och roligt sätt att få insyn och kontakter på ett spännande bolag. 

 

 Till våren tar du examen! Vad ser du fram emot efter studierna? 

- Jag trivs bra på Nordicstation och hoppas att jag får stanna! Projektet som jag arbetar i just nu kommer att utvecklas, jag skulle gärna vara en del av det arbetet framåt. 

 

Vi avslutar med att be Tina definiera Nordicstation med tre ord.

- Målinriktade, ambitiösa och hjälpsamma!

 

Stort tack till Tina som valt att göra sin praktik hos oss!

 

På Nordicstation arbetar engagerade konsulter som innoverar och utvecklar hållbara IT-lösningar. Är du också intresserad av att göra din praktik hos oss? Hör av dig! Vi letar ständigt efter nya talanger som kan stärka vårt team. Kontakta oss här.