Verktyg för effektiva avstämningar av stora mängder data

Nu kan vi förena vår kunskap inom datalager, hantering av stora mängder data för regelverksrapportering med Greshams verktyg som validerar datakvalitén och säkerställer dataintegritet.

Nordicstation har under 2018 inlett samarbete med Gresham.

Gresham ett Londonbaserat företag som bl.a tillhandahåller verktyg som möjliggör att kontrollera stora mängder data och för att möta de regulatoriska kraven när det gäller dataintegritet. Samarbetet innebär att Nordicstation kan förena vår kunskap inom datalager, hantering av stora mängder data för regelverksrapportering med Greshams verktyg som validerar datakvalitén.

Under året har Nordicstation tillsammans med Gresham installerat verktyget CTC hos en av Nordens största banker. Vår gemensamma kund valde just CTC över de konkurrerande verktygen som finns på marknaden (som Corona, ProMatch och Infogix). Verktyget CTC är kostnadseffektivt dels för att implementationstiden är avsevärt snabbare än övriga verktyg men det är också enkelt att anpassa samt att sätta upp nya matchningar/avstämningar i.

Frukostmöte med information om verktyget som stödjer effektiva avstämningar av stora mängder data.

Den 24 oktober kommer vi presentera Greshams verktyg CTC på ett frukostmöte. Välkommen att boka din plats genom att maila event@nordicstation.com

Greshams verktyg CTC möjliggör effektiva avstämningar inom;

  • Datahantering
  • Dataintegritet – särskilt i samband med validering av stora dataströmmar till datalager och datasjöar
  • Validera datakvalité för att säkerställa rapporteringsdata för regelverk såsom MiFID, Basel och EMIR
  • Företagets avstämningar

Hoppas du har möjlighet att komma på frukostmötet alternativt kontakta oss så berättar vi mer.