Vi växer inom UX-design

Nu lyfter vi design och användarupplevelse ytterligare en nivå och välkomnar Anton till Nordicstations team!

Nu lyfter vi design och användarupplevelse ytterligare en nivå med vår nyrekrytering Anton Österlund, som börjar hos oss som UX-Designer. Anton har flera års erfarenhet av konsultbranschen, är senior i rollen och har drivit projekt för bl.a statliga kunder, banker och startups. Antons huvudsakliga kompetensområde är UX-design och användbarhet men även grafisk formgivning och strategi. 

Interaktionen mellan användare och system blir allt mer viktig och utvecklas hela tiden i takt med att tekniken går framåt. Anton har också erfarenhet att i denna utveckling även kunna ta hänsyn till både kund- och affärsnytta samt affärskrav, som är viktiga komponenter i de projekt vi arbetar dagligen med.

Rekryteringen av Anton innebär att vi kan ha en bättre närvaro med UX-design i de projekt vi driver hos våra kunder. Tillsammans med detta kommer vi även ha möjlighet att fokusera mer på att utveckla våra egna produkters grafiska design och utseende med fokus på användarvänlighet. Vi är glada att kunna välkomna Anton i Nordicstations team.